Chape en tegelwerken.

 

DVV-CONSTRUCT:

uw vakman voor woningrenovatie, verbouwingswerken, totaalprojecten, nieuwbouw, tegels, klinkers,  en nog zoveel meer...

Tegels voor binnen

Uw interieur vormt het paradepaardje van uw woning. Geen wonder dus dat u vloeren en wanden wil die er tiptop uitzien. Vertrouw daarvoor op DVV-CONSTRUCT. Wij plaatsen uw tegels precies zoals het hoort. Wij zijn de geschikte aannemer voor de vloeren en wanden in uw hal, woonkamer, garage, keuken, badkamer, …

 

Tegels voor buiten

Wil u dat het terrein er netjes bijligt om nog meer geniet te hebben van uw tuin, voorhof, terras,…. Deze vakmannen brengen het graag voor u in orde. Uw oprit bestraten? Uw terras of tuinpad aanleggen? Met tegels in natuursteen of klinkers in klei? Alles kan!

 

Chape

Een mooie vloerbedekking vraagt om een degelijke chape, die loodrecht en egaal geplaatst is. Chape gieten is geen sinecure. Daarom laat u dit beter over aan een ervaren vakman, uw vloer wordt gegoten volgens de regels van de kunst. Zo bent u zeker van een prima resultaat.

 

Professionele plaatsing en renovatie

 

Of uw keuze nu valt op tegels in natuursteen, marmer of keramiek. Met kleine mozaïeken of grote vlakken: voor ons is niets te moeilijk. Vond u het materiaal van uw dromen? Dan gaan wij het op uw vraag bestellen. Wij leveren de tegels bij u thuis en plaatsen ze vakkundig, volgens het patroon dat u wenst. Dient er een totaalrenovatie te gebeuren, dan werken wij in samenspraak met u uw droom uit.

 

Binnenbetegeling

*** Je hebt minstens Flash 9 nodig om dit te kunnen bekijken ***
Controleer uw versie.

Buitenbetegeling

*** Je hebt minstens Flash 9 nodig om dit te kunnen bekijken ***
Controleer uw versie.